Recorreguts Virtuals

PORTA ELS TEUS CLIENTS PELS ESPAIS AMB RECORREGUTS VIRTUALS 360º

SFERO360º I ELS RECORREGUTS VIRTUALS

Som especialistes en la producció d’experiències immersives amb Recorreguts Virtuals de tota mena. Apliquem l’interface que requereix cada situació amb aplicacions d’avantguarda i òptima qualitat. Oferim un alt estàndard de qualitat en aspectes tan diversos com a fotografia 360º, disseny gràfic i programació per crear una experiència de màrqueting positiva i immersiva que impactarà al teu mercat online i per tant, diferenciar-te del teu competidor.

La Pedrera de Barcelona

La Casa Milà

EFECTIU EN LA TOTALITAT DELS LLOCS ON S'APLICA ELS RECORREGUTS VISTUALS 360º

LA VISITA VIRTUAL 360º

La visita virtual, també anomenat recorregut o tour virtual, és una forma de conèixer un espai a través de la interacció amb el ratolí -no inmersiva- o de la Realitat Virtual possibilitant així, i segons el seu disseny, recórrer diferents espais o llocs de determinat entorn.

Un recorregut virtual generalment et permet visualitzar unes estades recreades a partir d’informació requerida. És a dir, pot ser, per exemple, una simulació de recorregut d’un local o habitatge actual o de futura construcció.

En canvi, un tour virtual està més enfocat a visualitzar negocis o/i habitatges tal qual es troben a la realitat a partir de diferents processos d’obtenció de la informació. D’altra banda, les visites o recorreguts virtuals estan més enfocats a projectes de gran envergadura, en els quals visualitzes la informació però no interactues amb el model. Les seves aplicacions, són diverses i en algunes ocasions, inimaginables.

La millor publicitat per a qualsevol espai: interactiva, envolupant, impactant.


  • Compta amb un venedor de planta 24/7 que permeti visitar i conèixer a detall el millor dels teus espais des de qualsevol part del món.
  • Potencia les teves vendes a través d’una experiència fotogràfica 360º de realitat virtual més allà del video i la fotografia convencionals.
  • Porta l’experiència 360 a centenars de clients potencials a través de la teva pàgina web, xarxes socials i cadenes de correu electrònic.
  • Genera un focus d’interès que incrementarà dramàticament el nombre de visitants en el teu lloc i el seu temps de permanència en ell.
  • Deixa impressions duradores en els teus visitants donant-los la confiança necessària per prendre una decisió final positiva pel teu negoci.
  • Distingeix-te de la teva competència amb Recorreguts Virtuals 360º, una eina de màrqueting online d’avantguarda.
  • Fes que els teus clients et facilitin la conecció amb les xarxes socials mitjançant les coneccions per compartir en xarxes
  • Aplicable també amb Fotografia d’Arquitectura i Interiorisme i amb fotografia en alçada aplicada.

Que Oferim!

 

Que lliurem?

En contractar els nostres serveis rebràs tots els panorames interactius per triplicat acompanyats d’una assessoria personalitzada a la teva webmaster perquè puguis col·locar-los inmeditament en línia. Els teus panorames podran visualitzar-se en Mac & Pc així com en dispositius móbils sense necessitat d’instal·lar cap plug-in addicional. Addicionalment inclourem una versió dels panorames en alta definició perquè puguis integrar-los amb facilitat a la teva folleteria i publicitat impres