Qui som?

Som un estudi digital de Vilafranca del Penedès especialitzat en FOTOGRAFIA PANORÀMICA 360º i RECORREGUTS VIRTUALS.

Més de 20 anys d’experiència i nombrosos projectes realitzats avalen la qualitat del nostre treball. Les nostres fotografies virtuals sorprenen sempre per la seva qualitat i el poder d’immersió que ofereixen a l’usuari. Aquestes fotografies són ideals per a tot projecte on es vulgui mostrar l’entorn amb la màxima fidelitat i permetre a l’usuari que es passegi per ell.

 

  • Realitzem RECORREGUTS VIRTUALS en HD per tot tipus d’aplicacions a través d’una fotografia colorida i nítida, en el millor estàndard de qualitat

 

  • Combinem un disseny gràfic modern i una plataforma sòlida de programació per donar motiu a experiències memorables.

 

  • Estem al dia amb les últimes novetats tecnològiques amb MITJANS INTERACTIUS  per oferir sempre un servei a l’avantguarda.

 

  • Som entusiastes i apassionats amb el nostre treball. Sempre busquem tenir clients satisfets a través dels millors resultats.

 

  • Estem situats a Vilafranca del Penedès, l’Alt Penedès, Barcelona, Catalunya, però fem projectes a qualsevol lloc del planeta.

_________________________________________________________________________________________

Preguntes habituals sobre fotografia 360º i recorreguts virtuals

Si de recorreguts virtuals i fotografia 360 es tracta en Sfero360 tenim la millor oferta per a tu. Som pioners a Catalunya en el desenvolupament d’experiències immersives, oferim als nostres clients tecnologia d’avantguarda amb un alt estándard de qualitat que ens porta a donar els millors resultats en aspectes tan diversos com a fotografia, programació i disseny. El nostre sistema de postproducció ens permet oferir panorames lliures de costures d’unió, amb una fotografia lluminosa de color altament realista i vibrant.
Visita la nostra galeria inte
ractiva perquè coneguis diverses mostres dels nostres RECORREGUTS VIRTUALS i PANORAMES 360, Comprova per que som la teva millor opció!

Els costos d’un recorregut virtual són variats doncs depenen del nombre d’escenes, la ubicació de les mateixes, així com la complexitat de la programació involucrada i si el projecte requereix de funcions específiques o d’un disseny gràfic personalitzat. En Imatge Sfero360 oferim solucions per a tot tipus de projectes i pressupostos, deixa’ns un missatge en la nostra secció de CONTACTE explica’ns mes sobre el teu projecte, estarem mes que satisfets d’atendre’t.

Cada dia un nombre major d’usuaris realitzen cerques a la web de productes i serveis, basant la seva decisió àmpliament en contingut online. Un recorregut virtual representa una potent eina de màrqueting per mostrar a la teva clientela aquells detalls i avantatges dels teus espais als quals has invertit gran quantitat de temps i diners, projectant-los en una posició d’alta visibilitat en una perspectiva nova que impacti al teu mercat.
Alguns dels beneficis d’un recorregut virtual són:

– És un venedor de planta les 24 hores que permet visitar i conèixer a detall el millor dels teus espais des de qualsevol part del món.
– Ofereix una experiència virtual fotorealista per les teves instal·lacions que supera una mera descripció textual amb fotografies.
– Expandeix el teu mercat arribant a un bast públic en el ciberespai a través de la teva pàgina web, Facebook, correu electrònic i xarxes socials.
– Incrementa dramàticament la visibilitat de la teva proposta, creant un flux continu de visitants des del bast mercat online.
– És un focus d’interès que incrementa dramàticament el temps de permanència dels usuaris en el teu lloc.
– Deixa en els teus visitants una impressió duradora que els donarà la confiança per prendre una decisió.

Un recorregut virtual és l’oportunitat perfecta per impactar les teves vendes, visita la nostra secció de CONTACTE per assessorar-te millor sobre les diferents solucions que oferim per a tu.

Tingues cas que requereixis visualitzar el contingut sense connexió a internet podem desenvolupar una versió especial perquè puguis mostrar el teu recorregut offline, la qual pugui executar-se des d’una USB o un DVD extern o ben ser instal·lada a disc dur. També podem instal·lar el material en iPad & iPhone, ideal per a venedors!

Tots els nostres recorreguts i panorames 360 poden visualitzar-se en dispositius mòbils a través d’una versió HTML5 incluída gratuïtament amb la majoria dels nostres paquets, especialment optimitzada per iPhone i iPad que també és compatible per a dispositius amb Android 4 o superior.

HTML5 és la versió mes recent d’HTML, que és el llenguatge en el qual estan escrites les pàgines web. És una sèrie de funcions incorporades en els últims navegadors que entre altres avantatges permeten donar vida a un lloc web amb la inserció d’àudio, video i 3d de manera alternativa a Adobe Flash. Actualment l’HTML5 es perfila com el futur per a la visualització de panorames i recorreguts virtuals en línia, sent àmpliament utilitzat en dispositius mòbils, particularment amb els de Apple (iOS), que no ofereix suport per a Flaix.

No és necessari instal·lar cap plug-in addicional per gaudir de l’experiència 360 gràcies a que tota la nostra tecnologia de visualització aquesta basada en estàndards de la web com Adobe Flash i HTML5.

Amb el programari adequat un recorregut virtual pot ser àmpliament complementat amb diversos mitjans que enriqueixin l’experiència 360. En Sfero360 oferim per a tu diversos mitjans interactius com a pantalles d’informació, mapes de planta, mapa satèlit, una brúixola o recursos com a àudio, vídeo i fins i tot fotografia fixa entre uns altres. Addicionalment podem integrar al recorregut la teva imatge corporativa mitjançant els teus colors i logotip donant un toc personalitzat a l’experiència.
Visita la nostra secció de MITJANS INTERACTIUS per conèixer mes sobre els recursos addicionals que podem integrar al teu projecte.

Les possibilitats d’aplicació per a un recorregut virtual són pràcticament il·limitades, van des d’un recorregut online per a venda de béns seents, la promoció d’una destinació turística, un passeig per un saló d’esdeveniments o un passeig virtual per una galeria d’art entre unes altres.
En la nostra secció d’APLICACIONS podràs consultar diversos exemples interactius d’aquesta tecnologia.

Un recorregut, tour o visita virtual en 360º és una experiència immersiva interactiva que permet a l’usuari recórrer espais a distància mitjançant una sèrie de panorames 360, els quals estan enllaçats entre si per un sistema de navegació com un mapa interactiu, pestanyes de navegació, fletxes de desplaçament, etc.
En la secció de RECORREGUTS VIRTUALS de la nostra galeria podràs conèixer alguns dels recorreguts virtuals que hem fet amb anterioritat.

Es diu correcció de color a diverses tècniques de captura i processament fotogràfic que permeten preservar els tons originals d’una escena. Aquestes tècniques requereixen tant de maquinari com a objectius de color o instruments de calibratge de monitors, com de l’ús de programari i tècniques de postproducció específiques enfocades a reproduir un color autèntic i vibrant en la imatge final.
Pots veure un exemple interactiu d’abans i després per a correcció de color en PANORAMES 360.

La fotografia HDR o fotografia d’alt rang dinàmic és un acabat en fotografia digital que permet aconseguir detall simultani en llums i ombres en una escena a través de la captura de diverses exposicions fotogràfiques de la mateixa. Particularment útil per a escenes d’alt contrast com a interiors o exteriors en ombra, la fotografia HDR permet aconseguir una imatge d’alt realisme, similar al que veuria l’ull humà en aquestes condicions, rescatant zones cremades de la imatge i suavitzant el contrast global.
Pots veure un exemple interactiu d’abans i després per a Fotografia HDR en PANORAMES 360.

Un panorama 360 es realitza mitjançant la unió de diverses fotografies fixes que cobreixen diferents angles de vista en una escena. Cada imatge es captura amb una càmera réflex professional muntada en un equip especial que permet conservar l’alineació entre les diferents preses, permetent el seu assemblatge posterior en una imatge contínua amb la vista completa de l’escena.
En la nostra secció PANORAMES 360 pots conèixer alguns exemples interactius del nostre procés de postproducció.

La fotografia panoràmica 360, coneguda també com a fotografia 360 o fotografia de realitat virtual és un nou gènere de la fotografia digital que permet integrar els 360 graus del camp visual en una sola imatge, la qual pot explorar-se interactivament a través d’una computadora, tablet o smartphone, vivint virtualment l’experiència d’estar aquí.
En la secció de PANORAMES 360 de la galeria podràs conèixer alguns dels panorames interactius que hem realitzat anteriorment.

Load More