Petits planetes

Petits Planetes 360º

La forma de petits planetes, és un efecte curiós i alhora rellevant que mosta una foto amb la màxima contorsió, fins a arribar als 360º. Se li donar aquesta forma rodona imitant a un planeta amb tot el seu entorn.

Us deixen clican AQUI un enllaç per veure aquest efecte tant curios!!

De Petits Planetes 360º, s’han fet verdaderes obres d’art amb aquesta tècnica. Per això hi han diversos programes que realitzen aquest  efectes. 

Normalment  s’acostuma a realitzar amb Photoshop, però també hi han altres programes de retoc de imatge que de la mateixa manera es pot realitzar, però sobre tot, la verdadera utilització és amb programes que realitzen recorreguts virtuals com Panotour Pro3D VistaPano2VR i Vtility que normalment s’aplica en la primera foto més important i que és en el inici de la fotografia Virtual 360º o visites virtuals domant un impacta visual força rellevant, que convida a veure tot el recorregut.

Per tant, experimentar en qualsevol dels programes anomenats, aquesta tècnica gairebé a l’abast de tothom

Petits Planetes 360º Visita Virtual
Petits Planetes 360 Pasífae - Escultura de Òscar Estruga, Vilanova i la Geltrú Visita Virtual

Relació del Contingut

 Amb tot el contingut anterior amb les fotos realitzades, se li ha volgut donar una forma curiosa i alhora artística que moltes vegades fins hi to nosaltres quedem sorpresos. Dit això, la imatge és per vincular i mostrar la visió en 360º contingut de la foto que només una foto equirectangular caragolada al màxim com hem comentat anteriorment.

La Finalitat és donar una presentació singular aprofitant les eines d’execució a l’hora de realitzar aquest planeta petit o petit planeta, com se li vulgui dir.


Potser sense voler se l’ha relacionat, amb el conegut i popular compte del Petit Príncep on en algunes imatges sur en un planeta petit.