Fotografia Panoràmica

Panoràmica 360 a la Fotografia 360º

Panoràmica 360 de Torrelles de Foix
Fotografia Panoràmica 360 de Torrelles de Foix

Fotografia Panoràmica 360

Una Fotografia panoràmica 360 és la que mostra usualment paisatgístic o arquitectònic, i que es distingeix per l’ampli horitzó visual que cobreix. La seva elaboració ha anat canviant a través del temps, des dels paisatges pintats en quadres, passant per la fotografia clàssica i la digital, fins a l’edició o fins i tot la creació completa d’imatges a l’ordinador.

Els professionals del sector han aprofitat les possibilitats que el desenvolupament tecnològic brinda a les imatges panoràmiques s’han expandit fins a permetre l’existència de mons virtuals tridimensionals, en els quals es pot ingressar i desplaçar-se per observar diferents punts de vista de l’escena amb ulleres VR en el que et sens inmers en el món de la fotografia panoràmica 360.

El que es diu Fotografia Panoràmica 360 o Fotografia 360º. També amb les noves tecnologies s’han pogut fer fotografia 360º en alçada mitjançan drons i amb software especific. La fotografia d’Arquitectura, també ha sigut una de les grans beneficiaries de tot el procés de imnovació que comportat arribar on som.

Cartoixa d'Escaladei

Breu Recorregut per la Cartoixa d'Escaladei

 Alta definició, pantalla completa, gairebé com estar aquí.


La solució més completa per promocionar els teus espais online són sen dubte  panorames  360º interactius en alta definició on els usuaris poden explorar l’escena completa amb total llibertat de moviment, en un entorn fotogràfic de realitat virtual mes allà del vídeo i la fotografia tradicionals.  La nostra Fotografia Panoràmica és ideal per cobrir tot tipus d’APLICACIONS, oferim un òptim estàndard així com de qualitat que incorpora la millor tecnologia de visualització per a una experiència immersiva impactant.


APLICACIONS amb la Fotografia 360º

 Qualsevol client pot visitar-te virtualment les 24 hores del dia el teu negoci, abans d’adquirir algun dels teus productes o igualment els teus serveis.

 

  • Cada panorama 360 es pot visualitzar individualment o integrar a un RECORREGUT VIRTUAL per a una experiència mes completa.

  • Oferim compatibilitat universal Mac & Pc a través de tecnologies estàndard de la web com Adobe Flash i HTML5.

  • Total compatibilitat amb iPhone & iPad i àmplia cobertura per a dispositius mòbils amb sistema Android 4.0 o superior.

  • Realitzem recorregut virtual 360º  e interactives 360º a 360º x 180º de qualsevol espai en una excel·lent definició de 50 megapixels.

Que lliurem?

En contractar els nostres serveis rebràs tots els panorames interactius en un DVD per triplicat acompanyats d’una assessoria personalitzada a la teva webmaster perquè puguis col·locar-los inmeditament en línia. Les panoràmiques podran visualitzar-se en Mac & PC així com en dispositius mòbils sense necessitat d’instal·lar cap plugin addicional. Addicionalment inclourem en el disc una versió de la fotografia  panoràmica 360 en alta definició perquè puguis integrar-los amb facilitat a la teva publicitat impresa.

Ermita de Sant Gregori de Falset

Recorregut per l'Ermita de Sant Gregori de Falset
sfero 360

Nota: En els laterals de les Fotografia 360º de l’Ermita de Sant Gregori Falset, hi ha un botó interacció en els laterals, que fa que es desplaci cap a la següent o l’anterior fotografia panoràmica 360.