Aplicacions

Aplicacions Virtuals a la Realitat Virtual

Aplicacions Virtuals

L’alavat preu dels dispositius de realitat virtual 360º com Oculus Rift o HTC actual, està provocant que els consumidors es decantin per la VR a mòbils. Cal deixar clar que l’experiència és menys immersiva en mòbil que en PC, però podem passar una estona divertida emb les aplicacions aquesta modalitat lowcost. 

Els desenvolupadors d’apps han identificat aquesta tendència i s’han posat mans a l’obra. Gràcies als nous processadors integrats en els smartphones podrem gaudir d’aquesta tecnologia en qualsevol lloc.

Realitat Virtual

Si entrem a Google Play Store o Appstore, veurem una gran varietat d’aplicacions i jocs dissenyats per Realitat Virtual. Els programes, com Trinus VR, que permèten gaudir de videojocs a l’ordinador utilitzant ulleres de VR dissenyades per a smartphones.

La gran majoria d’aplicacions de realitat virtual són vídeos 360º, que no permèten interactuar amb l’entorn. No obstant això, també tenim al nostre abast apps i jocs molt entretinguts.

Allotjament Rural Can Ferran

Turisme Rural, Puigdalber, Al Penedès

Vista virtual 360º

Un TourVisita Virtual o també anomenat passeig, és un recorregut interactiuen el que es pot observar de manera clara i ràpida mitjançant  fotografies 360º un escenari en exclosiu. 

Consisteix en fotografies panoràmiques 360° entrellaçades on es poden incloure vídeos, plànols, sons i altres elements que permetin als usuaris gaudir en qualsevol escenari imaginat


  • – Clubs Socials, Deportius. 
  • – Escoles i Universidats.La Immobiliaria en les aplicacions Virtuals

Accelera el teu procés de venda permetent que els teus clients es desplacin pels seus habitatges lliurement, visitant totes les opcions i la divbersitat de pisos i interactuant amb elles.

Redueix temps i costos a l’gestionar la personalització dels teus clients amb una eina intuïtiva, multidispositiu i centralitzada mentre els permets veure el resultat final de la seva selecció.