FOTOGRAFIA 360º – VISITES VIRTUALS – RECORREGUTS VIRTUALS

FOTOGRAFIA 360º PER A WEB I XARXES SOCIALS

La Visita Virtual és la millor manera de promocionar el teu negoci, inclòs quan està tancat.


La Visita Virtual és com si tinguessis el teu negoci obert les 24 hores del dia els 365 dies l’any

FOTOGRAFIA 360º I ESTRUCTURA EN LA COMPOSICIÓLa Visita Virtual és una forma fàcil i com no, divertida de veure un espai en totes les direccions amb només moure el ratolí.
 
Per exemple, la manera de fotografiar en 360ºx180ºès mitjançant una càmera reflex millor full frame. Hi han optiques moltes per utilitzar i cada una requereix una configuració diferent. No obtant, la més usada és l’òptica 8 mm anomenades (ull de peix).
 
La ròtula per fer fotografies 360°, ni han de moltes maneres. La més anumanada és la Nodal Ninja i tampoc són normals, ni han de molt sofisticades que gairabé t’ho fan tot. Cal tindre una ròtula robusta per realitzar les fotografies 360º però també tenen una sèrie de mesures que cal calibrar. 

De totes maneres, cal posicionar i calibrar la càmera fins a trobar el punt nodal d’òptica i que pot variar segons quin tipus d’òptica que utilitzis i suportat per un trípode correctament anivellat.

Allotjament Rural

Fotografia 360 realitzada amb drone a una alçada de 55m

VISITA VIRTUAL 360  LA METODOLOGIA DE TREBALL

La Visita Virtual o Tour Virtual estan creades amb software especials a partir de fotografies 360º equirectangulars. És una forma molt curiosa que podeu veure amb les imatges que acompanyen aquest bloc. Poden esta composades de una sola fotografia 360º o també de varies que enllaçades entre elles, poden formar el que hem anomenat visita virtual o tour virtuali  poden arribar a convertir-se en les seccions més visitades de qualsevol pàgina web.

MOTIUS I CAUSA DE L’ATRACTIU DE LA FOTOGRAFIA 360º

El motiu o causa del gran atractiu visual, és l’alt nivell d’interactivitat i visualització amb una manipulació que pot arribar accedir el client de i una manera fàcil i intuïtiva. Són nombroses les aplicacions interactives que se li poden afegir en un recorregut virtual, mapes, vídeos enllaços, arxius .PDF, fotografies convencionals, àudios de tota mena…. una infinitat d’extres inimaginables. El seu potencial és enorme i la base del futur no llunyà com la realitat virtual

L’ altre tema és mitjançant la combinació de fotografia aèria, al igual que la fotografia terrestre i vídeos,. Igualment, podem generar una fotografia 360º i alhora una visita virtual amb el grau de detall que es desitgi, de qualsevol instal·lació (hotels, viles turístiques, escoles, camps esportius, golf, edificis oficials, museus….).

Aquesta visita virtual pot ser ubicada de la mateixa manera a la pàgina web de l’empresa perquè finalment els seus clients puguin conèixer-la abans d’estar físicament en ella.

Fotografia 360º Visita Virtual de Sant Martí Sarroca
Fotografia aèria realitzada amb drone a 120m d'alçada (Sant Martí Sarroca)

Arquitectura, Turisme, Hostelería, Comercio, Naturaleza, todo se ve mejor en fotografía 360º

Bienvenido a  Sfero360 , Estudio fotográfico de FOTOGRAFÍA  360º  en Cataluña, ubicado en Vilafranca del Penedès especializado en fotografía Panorámica  360º  de alta definición y Recorridos Virtuales. 

Desarrollamos Fotografía  360º  por ello las experiencias inmersivas de alto impacto que pondrán tu actividad en los ojos del mundo desde una perspectiva total, con  360º .

Aplicado sobre todo en Arquitectura e Interiorismo y también Turismo,  Hostelería, Cultura,  Comercio …

REALITZACIÓ DE LA VISITA VIRTUAL

Per realitzar Fotografies 360º també anomenada Fotografia Esfèrica, s’han de tindre molt en compte una sèrie de detalls per obtenir unes correctes fotografies. Per poder materialitzar tot el procés, caldrà un software com Ptgui que realitza el cosit de les fotografies i amb programes com Panotour o 3DVista, es realitza el Tour Virtual.

Igualment, d’aquesta manera podem oferir als nostres clients la possibilitat de mostrar el seu negoci als seus clients i poder gaudir d’una Experiència 360º com si s’estigués en el lloc.

LLocs Rellevants amb Visites Virtual amb Fotografies 360º

Torrelles de Foix

Fotografia realitzada a 120 m d'alçada de Torrelles de Foix

Monestir de Montserrat

Recorregut virtual per Monestir de Montserrat

LA FOTOGRAFIA 360º EN ALÇADA

La Fotografia 360º graus en alçada tradicional ha evolucionat i els drones en tenen bona part dels avenços que ens han ajudat a millorar o millor dit ens permeten dur a terme fotografies des de punts de vista increïbles.

Sfero360.com amb combinació amb www.visioaeria.com i www.santisuriol.com realitza fotografia i vídeo en alçada i fotografia d’arquitectura i interiorisme t’ofereix la possibilitat de realitzar igualment fotografies aèries amb drone per al teu negoci.

                      Ideal per immobiliàries, hotels, agències de publicitat, constructores, Turisme, estudis d’arquitectura per renders.

Sfero360.com treballa també amb drones professionals més bé per se capaç d’arribar a 120 metres amb garanties d’estabilitat (alçada màxima permesa per AESA) d’altura i fins a 7 km de distància amb una autonomia aproximada d’uns 25-30 minuts.

La càmera està integrada a l’aeronau i també pot realitzar fotos amb diferents formats; 4×3 i 16×9. Hi han software que fins i tot poden realitzar la composició en el mateix moment a través d’una apps com Dronepan o Hangar 360 entre altres. 
Per tant, la Fotografia 360º en alçada és una nova manera per poder generar fotografies d’alt impacte. Poc vistes però cada cop més són les que estan en els llocs web de empreses per l’impacte que genera la seva visió.

Monestir de Santes Creus

Breu recorregut pel Monestir de Santes Creus

Condicions i Serveis amb la Fotografia 360º

EL CLIENT I EL SEU CONTINGUT

Rebrà la fotografia 360º per correu electrònic 24 hores aprox. igualment després del servei en format .jpg o directament en .RAW perquè puguis editar les teves fotografies com més t’agradi.
Els nostres clients són empreses i comerços que volen ensenyar les seves instal·lacions d’una manera fàcil i senzilla i facilitar al qui no es pugui desplaçar al lloc i poder donar-li el que necessita.
Igualment, també hi ha negocis que necessiten publicitar les seves instal·lacions, però des de l’aire per una visió diferent on totes veu d’una altra manera i publicar les fotografies virtuals a la seva web.
Els resultats, segurament no trigaran massa a notar-se i probablement més tard, voldrà ampliar el seu contingut.
Disposem de varis serveis per adaptar-nos a les necessitats del client i al seu pressupost, per a un servei personalitzat podeu contactar sense cap compromís i en menys de 2 hores rebràs el pressupost