Recorreguts Virtuals 1

 

La millor publicitat per a qualsevol espai: interactiva, envolupant, impactant.   clica


Porta als teus clients de la mà pels teus espais amb els nostres recorreguts virtuals. Som especialistes en la producció d’experiències immersives per a tot tipus d’APLICACIONS amb tecnologia d’avantguarda i òptima qualitat d’imatge a través dels nostres PANORAMES INTERACTIUS 360. Oferim un alt estàndard de qualitat en aspectes tan diversos com a fotografia, disseny gràfic i programació per crear una experiència de màrqueting immersiva que impactarà al teu mercat online.

 

  • Compta amb un venedor de planta 24/7 que permeti visitar i conèixer a detall el millor dels teus espais des de qualsevol part del món.

 

  • Potencia les teves vendes a través d’una experiència fotogràfica de realitat virtual mes allà del *video i la fotografia convencionals.

 

  • Porta l’experiència 360 a centenars de clients potencials a través de la teva pàgina web, xarxes socials i cadenes de correu electrònic.

 

  • Genera un focus d’interès que incrementarà dramàticament el nombre de visitants en el teu lloc i el seu temps de permanència en el.

 

  • Deixa impressions duradores en els teus visitants donant-los la confiança necessària per prendre una decisió final.

 

  • Distingeix-te de la teva competència amb una eina de màrqueting online d’avantguarda.
placa-catalunya
Plaça Catalunya
Plaça Reial de Barcelona
Plaça Reial de Barcelona
Ajuntament de Bacelona
Tour per l’Ajuntament de Bacelona
thumbnail
Hotel Oliveres
banquets-noces
Bodes i Banquets
sitgesl
Un tour per Sitges
allotjaments-rurals
Casa Rural Can Ferran
sant-martu-sabadesses
Sant Martí Sabadesses
conjunts-monumentals
Conjunt Monumental i Artístic Sant Martí Sarroca
festes-populars
Festa Major de Sant Martí Sarroca

Que Oferim!

 

 

 

 

Que lliurem?

En contractar els nostres serveis rebràs tots els panorames interactius en un DVD per triplicat acompanyats d’una assessoria personalitzada a la teva webmaster perquè puguis col·locar-los inmeditament en línia. Els teus panorames podran visualitzar-se en Mac & Pc així com en dispositius móbils sense necessitat d’instal·lar cap plug-in addicional. Addicionalment inclourem en el disc una versió dels panorames en alta definició perquè puguis integrar-los amb facilitat a la teva folleteria i publicitat impresa.