Recorreguts Virtuals

 

La millor publicitat per a qualsevol espai: interactiva, envolupant, impactant.   clica


Porta als teus clients de la mà pels teus espais amb els nostres recorreguts virtuals. Som especialistes en la producció d’experiències immersives per a tot tipus d’APLICACIONS amb tecnologia d’avantguarda i òptima qualitat d’imatge a través dels nostres PANORAMES INTERACTIUS 360. Oferim un alt estàndard de qualitat en aspectes tan diversos com a fotografia, disseny gràfic i programació per crear una experiència de màrqueting immersiva que impactarà al teu mercat online.

 

  • Compta amb un venedor de planta 24/7 que permeti visitar i conèixer a detall el millor dels teus espais des de qualsevol part del món.
  • Potencia les teves vendes a través d’una experiència fotogràfica de realitat virtual mes allà del *video i la fotografia convencionals.
  • Porta l’experiència 360 a centenars de clients potencials a través de la teva pàgina web, xarxes socials i cadenes de correu electrònic.
  • Genera un focus d’interès que incrementarà dramàticament el nombre de visitants en el teu lloc i el seu temps de permanència en el.
  • Deixa impressions duradores en els teus visitants donant-los la confiança necessària per prendre una decisió final.
  • Distingeix-te de la teva competència amb una eina de màrqueting online d’avantguarda.

Que Oferim!

 

Que lliurem?

En contractar els nostres serveis rebràs tots els panorames interactius en un DVD per triplicat acompanyats d’una assessoria personalitzada a la teva webmaster perquè puguis col·locar-los inmeditament en línia. Els teus panorames podran visualitzar-se en Mac & Pc així com en dispositius móbils sense necessitat d’instal·lar cap plug-in addicional. Addicionalment inclourem en el disc una versió dels panorames en alta definició perquè puguis integrar-los amb facilitat a la teva folleteria i publicitat impresa.