Panoràmiques 360

 Alta definició, pantalla completa, gairebé com estar aquí.


La solució més completa per promocionar els teus espais online: panorames interactius 360º en alta definició on els usuaris poden explorar l’escena completa amb total llibertat de moviment, en un entorn fotogràfic de realitat virtual mes allà del vídeo i la fotografia tradicionals. Els nostres panorames són ideals per cobrir tot tipus d’APLICACIONS, oferim un òptim estàndard de qualitat que incorpora la millor tecnologia de visualització per a una experiència immersiva impactant.


APLICACIONS 360º

 

  • S’eliminen les barreres geogràfiques. Qualsevol usuari pot visitar virtualment, les 24 hores els 365 dies de l’any el teu negoci abans d’adquirir algun dels teus productes o serveis.
  • Incorporem programari d’última generació per a alta compatibilitat, màxim acompliment gràfic i descàrrega d’imatge ultrarápida.

 

  • Cada panorama es pot visualitzar individualment o integrar a un RECORREGUT VIRTUAL per a una experiència mes completa.
  • Oferim compatibilitat universal Mac & Pc a través de tecnologies estàndard de la web com Adobe Flash i HTML5.
  • Total compatibilitat amb iPhone & iPad i àmplia cobertura per a dispositius móbils amb sistema Android 4.0 o superior.
  • Creguem vistes panoràmica interactives 360º x 180º de qualsevol espai en una excel·lent definició de 50 megapixels.

Que lliurem?

En contractar els nostres serveis rebràs tots els panorames interactius en un DVD per triplicat acompanyats d’una assessoria personalitzada a la teva webmaster perquè puguis col·locar-los inmeditament en línia. Els teus panorames podran visualitzar-se en Mac & PC així com en dispositius móbils sense necessitat d’instal·lar cap plug-in addicional. Addicionalment inclourem en el disc una versió dels panorames en alta definició perquè puguis integrar-los amb facilitat a la teva folleteria i publicitat impresa.