Panoràmiques 360

Alta definició, pantalla completa, gairebé com estar aquí.


La solució mes completa per promocionar els teus espais online: panorames interactius 360º en alta definició on els usuaris poden explorar l’escena completa amb total llibertat de moviment, en un entorn fotogràfic de realitat virtual mes allà del vídeo i la fotografia tradicionals. Els nostres panorames són ideals per cobrir tot tipus d’APLICACIONS, oferim un òptim estàndard de qualitat que incorpora la millor tecnologia de visualització per a una experiència immersiva impactant.


 

  • Creguem vistes panoràmica interactives 360º x 180º de qualsevol espai en una excel·lent definició de 50 megapixels.
  • Incorporem programari d’última generació per a alta compatibilitat, màxim acompliment gràfic i descàrrega d’imatge ultrarápida.
  • Cada panorama es pot visualitzar individualment o integrar a un RECORREGUT VIRTUAL per a una experiència mes completa.
  • Oferim compatibilitat universal Mac & Pc a través de tecnologies estàndard de la web com Adobe Flash i HTML5.
  • Total compatibilitat amb iPhone & iPad i àmplia cobertura per a dispositius móbils amb sistema Android 4.0 o superior.

Que lliurem?

En contractar els nostres serveis rebràs tots els panorames interactius en un DVD per triplicat acompanyats d’una assessoria personalitzada a la teva webmaster perquè puguis col·locar-los inmeditament en línia. Els teus panorames podran visualitzar-se en Mac & Pc així com en dispositius móbils sense necessitat d’instal·lar cap plug-in addicional. Addicionalment inclourem en el disc una versió dels panorames en alta definició perquè puguis integrar-los amb facilitat a la teva folleteria i publicitat impresa.